Privacy Statement - SKL Aannemingsbedrijf B.V.

SKL Aannemingsbedrijf respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de informatieaanvragne zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. SKL Aannemingsbedrijf zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw opdracht. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

SKL Aannemingsbedrijf gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Wij zijn geïnteresseerd in de gegevens die iets zeggen over het succes van onze site, zoals hoeveel bezoekers de site per maand heeft; uit welke landen deze bezoekers komen; welke pagina's de meeste bezoekers trekken? Om dit te kunnen analyseren, registreren wij uw IP-adres en domeinnaam. Om daarnaast de site optimaal in te kunnen stellen op de diversiteit aan internetbrowsers, registreren we ook uw type browser. Deze informatie is eigendom van SKL Aannemingsbedrijf en zal slechts ter verbetering van onze dienstverlening en marketingactiviteiten worden gebruikt. Wij willen benadrukken dat deze gegevens niet verkocht of gedeeld zullen worden aan en met derden.

  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op onze marketingacties te meten.

Concluderend, wij vinden dat uw privacy de uiterste zorg verdiend. SKL Aannemingsbedrijf hecht daarnaast veel waarde aan uw oordeel en eventuele suggesties ten aanzien van onze site. Indien u nog vragen/opmerkingen over de site en/of omtrent het Privacy Statement hebben, dan vragen wij u contact op te nemen via ons e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wanneer wijziging(en) van onze Privacy Statement nodig mocht(en) zijn, dan vindt u op de website altijd de link naar de meest recente informatie.