Over SKL

SKL Aannemingsbedrijf is als eenmanszaak opgericht door Sven Kolar in 2014 en halverwege 2017 zijn we verder gegaan als Besloten Vennootschap. We hebben zowel in Nederland als in het buitenland reeds jarenlange ervaring in de steigerbouw, evenementen en diverse aannemingen. Om een beeld te krijgen van een aantal van onze uitgevoerde projecten, willen we je verwijzen naar de fotogalerij op deze website. 

Qua steigerbouw lopen de projecten uiteen van kleinere woonhuizen tot aan grote winkelcentra's, kerken en alles wat daar tussenin zit. Voorbeelden van grote projecten uit het verleden zijn bijvoorbeeld: Paleis het Loo in Apeldoorn, de Coolsingel in Rotterdam, de Meelfabriek in Leiden en het stadhuis in Zwolle.

Maar naast het actief zijn in de bouwbranche, zijn we ook actief in de evenementen sector. We werken bijvoorbeeld ook samen met de crew van Blob Europe, die de Blob-evenementen in bijvoorbeeld Oostenrijk verzorgen. Wij hebben o.a. de springtorens voor deze Blob events gebouwd en tevens hebben wij ook bij de organisatie van deze evenementen zelf geholpen. Door deze innige samenwerking met het merk Blob en de uitgebreide know-how van de evenementen, zijn we ook in Nederland actief in de evenementenbranche. Voorbeelden van evenementen waarvoor wij de o.a. organisatie / constructies verzorgen: TV-programma Bommetje van Talpa Producties en het Wipe-Out parcour. Voor deze events bedenken en tekenen we eveneens nieuwe spellen.

Naast de echte steigerbouw en de evenementen, voeren we ook nog werkzaamheden die vallen onder de aannemingen. Zo hebben we bijvoorbeeld een oud Kruidvat omgebouwd/gerenoveerd tot een nieuw en hip sportcentrum voor vrouwen, hebben we een oude boerderij gerenoveerd, maar ook hebben we werkzaamheden verricht voor een optimalisering van de inrichting van een bedrijfspand 

Wij staan voor het bereiken van perfectie, waarbij motivatie, hard werken, het zelf meedenken bij mogelijke ideeën (innovatie) en het uittekenen van constructies kernwoorden zijn om het werk van SKL Aannemingsbedrijf B.V. te kunnen omschrijven. Kortom: vakmanschap, maatwerk en innovatie. Het werk en de projecten van SKL Aannemingsbedrijf B.V. zijn dan ook niet gemakkelijk en kort samen te voegen: Sven wil bij alle mogelijke projecten onderzoeken of hij de geschikte persoon is om de opdracht uit te laten voeren. Om een beeld te krijgen van enkele werkzaamheden tot nu toe, verwijzen we je door naar de fotogalerij